Commissie leden gevraagd

Openingsevent Commissie (OpECo)

We starten dit Lustrum op 1 januari 2022 met een knaller! Tijdens dit openingsevenement willen we Nederland kennis laten maken met de gave dingen die ingenieurs doen. Het liefst halen we natuurlijk de krant (en alle moderne varianten daarop). Heb jij ideeën van hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen? Ben je goed in het organiseren van grote evenementen? Schrik je niet terug van grote ambities? Dan vind je het vast leuk om plaats te nemen in onze OpECo! We hopen snel van je te horen!

Looptijd commissie: juli 2021 - januari 2022

Eindfeest Commisie

Een gala-avond, een congres met wereldbekende sprekers, live muziek, award uitreikingen, een vuurwerkshow... Waar denk jij aan bij "spectaculair slotevenement"? Tijdens dit evenement kunnen ingenieurs hun hart ophalen zowel op inhoudelijk gebied als op culinair of muzikaal vlak. Zorg jij er straks voor dat die sterspreker een fenomenale speech komt geven en dat duizenden ingenieurs nog jaren napraten over dit evenement? Zou je het geweldig vinden om een grootschalig congres te organiseren waarbij allerlei transities aan de orde komen? Dan ben jij dé persoon om plaats te nemen in onze EiCo! Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Looptijd commissie: oktober 2021 - oktober 2022

Studenten Outreach Commissie

Het 35e KIVI lustrum wordt een groot feest voor en door de leden maar belangrijke doelgroepen zijn ook de techniek studenten en pas afgestudeerden. Die willen we bekend maken met het KIVI. Naamsbekendheid. Hoe? Lustrum goodies, exclusieve bedrijfsbezoeken, landelijke KIVI dag, prijsvraag/competitie. We noemen dit Studenten Outreach! We zoeken jonge leden die het leuk vinden om in 1 a 2 uur per week te werken aan een definitieve agenda voor de activiteiten voor studenten/jonge leden, de organisatie van de activiteiten en promotionele acties uit te voeren. Wat levert het je op? Organisatie ervaring (handig voor je CV) en een netwerk van mede commissiegenoten in heel Nederland (handig voor je volgende baan) en een hoop plezier!

Looptijd commissie: juli 2021 - september 2022

Promotie Commissie (ProCo)

Het doel van de ProCo: zorgen dat heel Nederland weet wat een ingenieur doet! Dat er straks talloze kinderen zijn die later "vliegtuigbouwer", "architect" of "game-developer" willen worden! Dat duizenden KIVI-leden en niet-KIVI-leden de evenementen bezoeken. Dat we in de landelijke krant en op landelijke radio komen, maar ook op YouTube en Instagram. Zie jij het wel zitten om deze uitdaging aan te gaan? Wil jij niets liever dan het imago van de ingenieur een flinke boost geven? Ben je creatief? Meld je dan bij ons aan voor de ProCo!

Looptijd commissie: augustus 2021 - oktober 2022

Sponsor Commissie (SpoCo)

Het KIVI lustrum gaat groots gevierd worden van januari tot en met september 2022. De prestaties van de ingenieur landelijk via alle oude en nieuwe kanalen laten zien en het KIVI uit de verf laten komen gaat natuurlijk wel wat kosten. Aan de andere kant zijn de doelgroepen zeker aantrekkelijk voor sponsors (oude en nieuwe tech) die op zoek zijn naar naamsbekendheid voor zowel nieuw personeel als een afzetmarkt . Ben je commercieel aangelegd en durf je de uitdaging aan om ambitieuze bedragen (denk aan totaal zeker een half miljoen Euro in cash of natura) binnen te slepen, meld je dan aan voor de Sponsor commissie. Deze commissie gaat direct van start in juli van dit jaar en heeft als doel om tegen het eind van het jaar de meeste sponsoring rond te hebben.

Heb je ideeën voor dit bijzondere moment of wil je meehelpen met de organisatie, neem dan vooral contact met ons op via lustrum175@kivi.nl