EMC-ESD event 2021 Button
EMC-ESD
23 november 2021
09:30 uur - 16:00 uur

EMC-ESD event 2021

Welkom bij de Nederlandse EMC-ESD Vereniging De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

EL Utrecht
Logo IT infra event 2021
IT Infra
16 november 2021
09:30 uur - 17:00 uur

Terugblik op IT-Infra event 2021 (Hybride)

Reserveert u deze datum alvast in uw agenda! De exposanten bieden u deze dag een interessant lezingenprogramma met specifieke thema’s, maar natuurlijk komen de exposanten weer graag persoonlijk met u in contact. Door de huidige coronacrisis, zijn steeds meer mensen en bedrijven afhankelijk van de IT-wereld. De IT infrastructuur en datacenter wereld zijn belangrijker dan ooit tevoren. Tijdens dit event wordt u als bezoeker door technische en interactieve lezingen van de exposanten, keynote sprekers en door middel van een paneldiscussie bijgepraat over actuele thema's.

TC Noord-Brabant
CWTe 2021 Program Online Wednesday 20 of October
Wireless Technology
20 oktober 2021
10:00 uur - 14:30 uur

12th Center for Wireless Technology Eindhoven (CWTe) “Research Retreat” symposium

Please be invited for the 12th Center for Wireless Technology Eindhoven (CWTe) “Research Retreat” Wednesday 20 of October 2021, symposium on wireless technology, which will be online this year.

TC Noord-Brabant
Security
Cybersecurity
8 september 2021
19:30 uur - 21:30 uur

Terugblik op Trends in Cybersecurity

Het doel van dit KIVI-Webinar is inzicht te geven in de trends in cybersecurity en in te gaan op de dagelijkse praktijk in cybersecurity. Het gebruik van Cyber Threat Intelligence (CTI) biedt een groot aantal voordelen. In deze presentatie gingen Paul Treffers en Matthijs van der Wel in op wat CTI is, wat de voordelen van het gebruik zijn en hoe je tot een goede CTI komt. Jeroen Gaiser laat zien hoe cybrsecurity bij RWS wordt benaderd. En Ab Bresser geeft aan hoe partijen in dit prooces worden ondersteund. De presentaties bevatten concrete voorbeelden en verhalen uit de praktijk.

TC Zuid-Holland
Towards 6G
6G
29 juni 2021
19:30 uur - 21:00 uur

Towards 6G

Hoewel 5G wordt uitgerold met een aanzienlijke prestatieverbetering in vergelijking met 4G, is er een toenemende interesse van de industriële, academische en regelgevende gemeenschappen om te beginnen met het onderzoeken en ontwikkelen van de volgende generatie mobiele netwerken. In feite is de race naar de de zesde generatie (6G) begonnen met financieringsaankondigingen die al over de hele wereld zijn gedaan. Het doel van dit KIVI-webinar was om een overzicht te geven van hoe 5G zal evolueren naar 6G en welke technologieën we kunnen verwachten in 6G-netwerken. Terug te kijken op Youtube KIVI kanaal.

TC Noord-Brabant
5G
10 juni 2021
15:15 uur - 17:00 uur

5G seminar 'Leefomgeving' - 10 juni 2021

Op donderdag 10 juni 2021 werd dieper in gegaan op de leefomgeving en hoe 5G hier een rol in kan spelen. Tijdens dit 5G seminar kwamen drie sprekers aan het woord. Aan de hand van hun verhalen wierpen deze een blik op de kansen van digitalisering en technologisering voor de leefomgeving en kijken naar de lessons learned van twee 5G-pilots. Het Masterclass webinar is terug te zien op https://www.5groningen.nl/nieuws/terugkijken-5g-themaseminar-leefomgeving

TC Groningen
Power Electronics event 2021
Power Electronics
8 t/m 10 juni 2021

Power Electronics event 2021

Van 8 t/m 10 juni vindt het Power Electronics event plaats in digitale vorm. Tijdens dit event krijgen bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van vermogenselektronica. In drie dagen worden bezoekers door technische en interactieve webinars van de exposanten en plenaire sprekers bijgepraat over actuele thema’s.

EL Utrecht