Korting op opleidingen

Als lid van KIVI profiteer je van korting op opleidingen


PostAcademisch Onderwijs (PAO)

PAO Techniek en Management gelooft in het permanente leren van de mens. Leren van docenten, leren van de praktijk, leren van elkaar. PAOTM gaat graag samen op weg naar deskundigheid in techniek en management. Dat doen ze met topdocenten en hoogwaardige kennispartners. PAO is actief in bijna alle technische disciplines, technisch management én personal skills. Voor een cursusoverzicht klik hier.

Korting voor KIVI-leden: U krijgt €50,- korting op de contributie van uw KIVI-lidmaatschap. Wanneer de deelnamekosten van de door u gevolgde PAO cursus meer dan €1.300,- (exclusief eventuele overnachtingkosten) bedragen, krijgt u zelfs €100,- korting. De verrekening gaat niet automatisch. U moet de korting zelf aanvragen middels het aanvraagformulier.

Neem voor meer informatie contact op met PAO via +31 (0)15 2784 618 of info@paotm.nl. Of neem een kijkje op www.paotm.nl.

Klik hier voor meer over het aanbod van PAO-cursussen
PAO.jpg

TU Delft

Bent jij een ingenieur die geïnteresseerd is om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om effectief organisaties, projecten en mensen te leiden om tot succesvolle resultaten te komen? In de cursus 'Advanced Leadership for Engineers' leert u om te leiden in een organisatie van autonome kennismakers.

Als KIVI-lid ontvangt u €20,- korting op deze cursus.

Neem voor meer informatie contact op met de TU Delft via dit contactformulier, bekijk deze flyer of neem een kijkje op online-learning.tudelft.nl.

index.png

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is de grootste aanbieder in Nederland van Deeltijdstudies op het gebied van Technische hbo en post hbo opleidingen. Deze opleidingen worden jaarlijks door honderden professionals gevolgd. Technische professionals die ervoor zorgen op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hun branche, gerelateerd aan Werktuigbouw, Elektrotechniek, Autotechniek, Bouwkunde / Civiele Techniek en Informatica.

Korting voor KIVI-leden: Wanneer KIVI-leden deelnemen aan een HAN-opleiding, dan ontvangen zij een deel van de KIVI-contributie terug. Zij krijgen bij inschrijving voor een HAN- opleiding van tenminste twee dagen € 50,- korting op het KIVI-lidmaatschapsgeld voor het lopende kalenderjaar. Bij de HAN-opleidingen met een prijs van meer dan € 1300,- wordt € 100,- korting op het KIVI-lidmaatschapsgeld gegeven. Dit aanbod is geldig tot 6 maanden na afloop van de gevolgde HAN-opleiding. 

Neem voor meer informatie contact op met de HAN via: cursussen.techniek@han.nl. Of bekijk het complete opleidingsaanbod van Built Environment of Engineering & Automotive.

han.png

International Management Forum (IMF)

Onze opleidingspartner International Management Forum (IMF) biedt diverse Data Science opleidingen, zowel met een technische als met een business-insteek. Onder meer de opleidingen en traningen: Certified Data Science Professional, Business Data Scientist, Data Science for niet-Data Scientists en Certified Business Intelligence Professional (CBIP).

Als KIVI-lid ontvangt u €150,- korting op deze opleidingen.

Neem voor meer informatie contact op met IMF via +31 (0)40 246 02 20 of info@imf-online.com. Of neem een kijkje op www.imf-online.com.

imf-logo-goed.jpg